10-05-201608:11 PM

http://i65.tinypic.com/16h9ms8.png
https://i.hizliresim.com/VEGPjP.png
https://i.imgur.com/UDinDzS.png
sn arkadaşlar forumdaşlar klimalarla ve forumlarla ilgilenenler. dhde Ionizer konusunda son gördüğüm bir mesaj üzerine bu açıklamayı yapmayı uygun buldum. yazıyıda çok geç gördüm bu mesajı yazıcam ama ne zaman atarım bazı eklemem gereken belgeleri bulmam lazım bilmiyorum artık ne zaman ve ne kadar bulur ve işlerim. konudaki son mesajın altına işleyeceğim. zaman zamanda günellerim artık.
sn arkadaşlar bakınız açıklama yapmam sebep olan durum birazdan işleyeceğim ekran görüntüsünde.. bir dh üyesi şu sözü yazmış,
9koy isimli kullanıcı, bizim almayı düşündüğümüz Electrolux markasına da "Ozoncu" demiş.
sanki biraz serzenişte bulunmuş gibi olmuş. yeni klima alacak bilmemesi normaldir tabi. normal olmayansa benim mesajlarımla oynanmış değiştirilmiş alıntımı kendim yazmış gibi gösterilmiş.

şimdi arkadaşlar ben bu iyonizer konusunu dh den buraya taşıdım. zaten oradada benim açtığım kendi konumdu. uzun yıllarcada üst konu olarak kaldı.
ben bu konuyu kendimden ziyade Cengiz Umur isimli çok değerli bilgili bir dh üyesi arkadaşın yazılarını toparlayıp açmıştım zamanında. yani esasında Cengiz Umur arkadaşın bilgilerinden konu vasıtasıyla herkesin haberi olmasıydı amaç.
taşıma sebeplerimden en önemlisi, konunun orada A d o ,şimdiki ismiyle adem helvacı isimli yönetici tarafından kadük edilmeye çalışılmasını anladığımdandı. bu açıdan bir çok taşınacak kendi konum olmasına rağmen bu konuyu daha önce duruma uyanıp taşıyabildiğim kadarıyla taşımıştım.
iyikide taşımışım zira benim mesajlarımla oynanmış ve ben bunu çok sonradan öğrendim ozoncu diyen dh üyesi sayesinde. ne demişler hiç bir yanlış iş gizli kalmaz elbet bir gün ortaya çıkar gerçekler.
şimdi arkadaşlar electrolux e ozoncu diyen kişide ben değilim. ozoncu denmişsede keşke ben deseydim. bunda kötü birşeyde yok. ozoncu denmesinin bana maal edilmesindeki dikkat çekişimin sebebi hötö a helacvı isimli yöneticinin mesajlarla oynaması yanlışı var. ve çok büyük yanlış ve ayıptır bu tür müdaheleler.
şimdi bu yanlışa ne sebep olmuştur dersek.. üye gördüğünü yazmış haklı olarak
arkadaşlar electorlux e ozoncu diyen CENGİZUMUR isimli dh üyesi oldukça bilgili bir arkadaştır yukarıda belirttiğim gibi. keşke ben deseydimde bana ait olsaydı bu söylem gurur duyardım. ama ben Cengiz bey kadar bilgili birisi değilim. keşke onun kadar bilgili olsaydım.
ben konuyu dh de açtığımda insan sağlığının önemi açısından Cengiz beyin yazılarını toplayarak açtım. hatta ilk etapta klima5505 e sen aç konuyu mesajları topla demiştim. açarım dedi açmadı eşek herif. eşek diyorsam o anlar sevdiğim içindir oğlum yaşında sonuçta.
donanım haberde mesajlarla oynamalar aslında bir çok kişi için aynıydı o zamanlar durumu anlayıp baktığımca . çünkü bulursam bir resim daha ileteceğim vakum konusunda başka birini mesajını dah değiştirmişti hötö.
benim farkında olmadığım gibi diğer üyelerinde farkında olmadıkları için bilinmiyor bile. şu an oynamalar varmıdır yokmudur bilmiyorum.. ama ruhaniyeti hötö gibi olan yöneticiler varsa olabilir. ben daha nelerini yakaladım kendini temize çıkarmak için yanlış gördüğüm mesajları değiştirdiğini bile yazmış ya cevaben yanlış de elalemin mesajını neden değiştiriyorsun. neyseki benim yanlışım yokta. sadece alıntı mesajımdaki ismi silmiş am abuda çok büyük yanlışa sebep beni aşırma yapan biri konumuna sokmuş.
yani işte örnek ben bile kaç sene sonra fark ettim düşünülürse daha neler yapmıştır aramaya değmez.
ama neden bir forumda kişilerin mesajlarına müdahele edilir. inanın avrupada amerikada olsa sağlam tazminat konusudur.
şimdi o üye ordan bana kötü konuşsa ağzını tutmayı bilmeyen çok affedin bir dolu insan var çünkü klavye eline geçtimi hesapsız kitapsız yazan çizen. mesela adam o markanın bayisi vs olsa fanatiği olsa abuk subuk konuşsa falan böyle durum oldumu. bende burdan kötü konuşurum haliyle. öyle kolaymı herkes her aklına geleni söyleyecek diyerek.
her neyse zaten dh nin huyudur aslanı kediye boğdurmak diyip geçerken ben buraya gerçekleri işleyeyim.
bu konunun üst tarafındaki şu mesaja bakarsanız
http://klimatavsiyeforumu.10tl.net/showt...295 470257
3 mesaj birden ekran görüntüsü uzun şekilde çok net görüntülenmiş müdahele edilmemiş halidir. eskiden firefox un imgur eki vasıtasıyla çok güzel uzun görüntüler alınabiliyordu şimdi kaldırıldı maalesef. farklı programlar olsada netlik imgur kadar değil.
konuyu kadük etmek için üst konuluktan çıkardığında a do adem helvcı uyanıp bu konuyu açıp dhden ekran görüntüsü aldığımdan tarih eski olduğundan anlayabilirsiniz. ama daha sonra takip etmediğimden mesajlarımlada oynadığını kaç yıl sonra gördüm.
birde o kadar safımki sadece yazı olarak alıntı yaparak konuyu komple taşımak istedim ilk mesajlar öyle dikkat edilirse ben bulabilirsem yazı olanlarında resimlerini bulmaya çalışacağım. ama yazı olarak taşımak çok zor olduğu için bazılarınıda foto olarak aldım iyikide almışım. dönen dolabı Allah bana yakalatmış oldu.
dh de yöneticiler kendi mesajlarını değiştirdiğinde veya bir yazıya müdahele ettiklerinde bir yönetici tarafından değiştirilmiştir yazısı mesajın altında görünüyor. bu mesajdada aynen görünüyor.
yani her iki durumdada üstüne basarak söylüyorum. eğerki başkasının mesajını değiştirirse yöneticiler, yine aynı not mesajın altında görünüyor.
bakınız şimdi bir yönetici tarafından değişen, benim ionizer konusundaki mesajlarımdan birinin ekran görüntüsünü dh den alıp işliyorum .

çok iyi bakınız görüyorsunuzki resimdeki mesajın altında bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirlmiştir yazıyor.
şimdi mesajın orijinalini basacağım. orijinalindeki alıntı cengizumurdandır...
yönetici adonun değiştirdiği mesajda ise ben kendi kendimden alıntı yapmış görünüyorum . yahu insan kendi kendisinden alıntı yaparmı normalde.
anca çok büyük bir dikkat çekme durumunda yapar onuda belirtir veya ordaki tartışmanın önemine binaen anlaşılır demek istediği.
görünkü ne kadar kötü ahlak dışı bir durum milletin mesajına girmek. hem dürüstlükten bahsedeceksin hemde kavgaya sebebiyet verecek durumlara yol açacaksın. verdiğin zarar yıllar sonra olsa anlaşılacak anında yaklanmazsa. düşününki dh ne kadar başıboş bir yermiş yöneticiler keyfi davranabiliyormuş.
uzattım şimdi işliyorum mesajın bir yönetici tarafından değiştirilmeden önceki orijinal hali alttaki resimdedir resmi baya zor buldum çok nette değil. bilgisayardan anlamam 2 3 adet aynı resimleri işliyor bazıları ufak olunca netlik olmuyor ama yinede belli Allaha şükür.

iyi bakılsın net olmasada tıklayp büyütebilirsiniz okunuyor. ve altında bir yönetici tarafından değiştirlmiştir notu yok. gerçi çokta sorun değil net olmamasının peşi sıra değişen mesajlarda daha netleri var hemen alta işliyorum birini daha.

https://i.imgur.com/VLWfZok.png
gelin gerisini siz düşünün.
iyi bakılsın ben sadece sn Cengiz Umur beyden alıntılarımı yayınlamışım. ve yazının altında bir yönetici tarafından değiştirilmiştir notuda yok.
mesajlardada her hangi bir kötü yazı yok ve banlı değilim bu ekran görüntülerinde. bazı aklı evveller beni banlanmış diye seviniyorlar ben kendime ban attırdım. bununda belgesinide belli başlı yerlere işledim zaten.. burayada resim linki olarak işleyeyim konu şişmesin uzayyıp dağılmasın.
https://i.ibb.co/KXGB4vC/r-Hp-o-w-Qxez-Enn-Acb6-NPQ.png
https://i.imgyukle.com/2021/06/09/O6Zute.png
https://i.imgur.com/pA8ACtZ.png
bu banlı gözükme konusu için şu linkte detaylı açıklama var http://klimatavsiyeforumu.10tl.net/showthread.php?tid=25&pid=178&highlight=r%C3%BCzgarm%C4%B1yd%C4%B1#pid178
neyse peki şimdi hötö bu mesaja müdaheleye neden gerek duydu arkadaşlar, şimdide onu anlatayım. gene bu konunun üstündeki mesajlarından birine bakalım.
http://klimatavsiyeforumu.10tl.net/showt...302#pid302
mesajın görüntüsünü burayada işlersek.

görüldüğü gibi yönetici tarafında değişme vs bir durum yok.
şimdide şu an dh ye bakalım .

görüldüğü gibi üstteki meskalamdug isimli üyen nick ini değişmiş jagerbomb olmuş bunda bir problem yok.
hemen alttada hötö (a d o) isimli yani adem helacıv eski yöneticinin mesajında bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir yazyıor.
şimdi arkadaşlar isteyen dedikodu desin isteyen özel yazışmaları basıyor desin umurumda değil. burada yapılan mesaj değiştirme işlemini yapan hötö dur ve yapılmayacak bir yanlıştır.
bu yönetici hötö eskidende dh forumda yöneticiymiş bir ara küsmüş 8 sene sonra dönmüş kendi anlattığınca.. ben pek admin falan dinlemem edasındaydı. ben tanımazdım dh foruma tekrar geldiğinde bir çok konuyu tuhaf bir şekilde kötüledi insanları etiketledi mesajları silmeye başladı. ghostkiller hasansuta isimli arkadaşla ben hetenın (s o t a) forumundaydık. hasanusta denen arkadaşın bir diğer nicki ghostkiller1 di dh dede yazıyordu ben kızınca ağzımı bozuyosam onun ağzı benden kötüydü kızınca haksızlığa dayanamayan birisiydi ama çok sinirli olduğu için bazan düşünmeden yanlış eylemler yapabiliyordu yoksa iyi birisiydi. adamın doğru dediğinede sataşıyordu hötö. çünkü bir kaç kez adonun hatasını yüzüne vurmuştu ghostkiller1 .
sonrasında tabi bir çok kez ghostkiller ile hötö arasında tartışma çıktı resmen adonun milleti kurup hasanustanın yani ghostkiller1 in üstüne saldığınıda gördük.. bende bir çok belgeside mevcut konuyu ş,ş,rmeye gerek yok gerektiğinde işlerim zaten.
her neyse olayın gidişatı buraya taşıma sebebimi üstte belirtmiştim. iyice açarsam durumu ben neden taşıdım buraya. ayrıca önemli olarak belirtirsem tekrar bu iyonizer konusu orada üst konuydu.
bir gün baktım bu konu üst konuluktan çıkmış ben o arada bu forumumda konu açıp ekran görüntülerinden bir miktar dh den aldım.
birde konu çok önemli yazmıştı hötö minareyi çalan kılıfını uydurması misali. üst konu olunca okunmuyormuş vs . ben dedim bu adam konuyuda siler uyandım az çok. ekran görüntülerini alıp konuyu burda açınca bir gün baktım kendi bu konu güzel ve önemli yazısını silmiş.
ve başka bir konuda ionizerlei övmüş.
dedim bu adam demek bu yüzden konuyu üst konuluktan çıkardı ve banada sataşacak belli. bir süre sonrada özelden bizim ayrıldığımız foruma aracı bi dh üyesi ile haber gönderip e posta adreslerimizi istedi verdim adresi .
45-50 sayfa yazı yazmış. birde tutup beni tebrik etti dh ye kızmışsın girmiyorsun başkası olsa fake girer vs diyerek. bunun yanısırada meram anlatıyor. ben bu kadar uzun yazıya cevap veremem 15 günde bile yazamam cevabı dedim kendine. sonrasında whatsapp vs samimiyetimiz oldu iyi birisi gibi gözüksede pekte güvenmiyordum yaptığı haksızlıklarından dolayı ama kırmıyordumda zira sıkıntılı bir durumu vardı kendisine de söyledim evet abi sıkıntılıyım dedi.
bir gün yine baktım laf değiştirmiş ionizerleri kötülüyor.
tam yeri geldi dedim senden Allah katında alacağım olsun ionizer konusu için. bana cevabı abi sende ghostlar la aynı safta aynı forumda olduğun için yazımı silmişimdir geri getiririm. konuyuda yine üst konu yaparım dedi.

whatsApp mesajlaşmasından sonra kendi yazısını geri getirdiğini gördüm ama diğer yazılarla oynadığını görmemiştim çok geç gördüm.
yani buyrun bundan iyi belge olurmu görürse demesinki arada geçenler yazılmaz vs. daha çok söyleyeceklerim varda söylemiyorum kendi bana şu an bulunduğu forumdan sataşacak hemde arada geçenler diyecek. yani kendine gelince helal başkasın gelince haram. insan kendi körünü görür biraz.
neyse bu whatsapp ekran görüntülü mesajda söyledikleri dahi bilgi açısından konuşursak, yalandı. bu konuda bilgisiz olduğu için o daldan o dala atlıyordu. tekrar ionizerin zararlı olduğunu anlayınca ağız yapıyordu.
yani ben konuya tam bakmadığım için anlamadım o anki yapılan işlemleri. yazısını geri getirmiş. ama tutup benim mesajlara müdahele etmiş. bu yapılmaz arkadaşlar.
ben kimsenin bilgisini asla benim bilgim diyemem. alıntım Cengiz beydendi. beni onun önüne geçirmiş oldu ben Cengiz beyin önünde saygıyla eğilirim. değil yazılarına sahip çıkmak ne demek ya bilgi hırsızlığı olmuş olur.
o esnada silmiş olduğu kendi mesajını geri getirmiş o yüzden bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir notu var üstüne basarak söylüyorum iyice anlaşılsın.
ve peşi sırada benim mesajları değiştirdiği için bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirlimiştir notu yazıyor.
herşey ortada zaten. whatsapp ekran görüntülerini görüyorsunuz. böyle yöneticilik olurmu. kızdığın kavga ettiğin adama kızsanda konularla mesajlarıyla oynanırmı. ama bu hötö adem helvcı alışmıştı. adamın biri vakum konusu linki işlemiş hötö hemen mesaja girip kendi açtığı vakum konusuyla değiştirmiş. https://i.imgur.com/QDPLN1N.jpeg , https://i.ibb.co/VcmyFhz6/QDPLN1N.jpg
dh forumda bazı adminler yöneticiler her türlü haksızlığı kendilerine hak görebilmektedirler. baş yönetim kontrol etmiyor yada edemiyor çok büyük forum olduğu için bu gibi adamları. adonun bu yaptığını zamanında görüp şikayet etmiş olsaydım bunu yaptırmazlardı. hötö ise dh adminlerin kontrol etmediğini iyi bildiğinden korkak sarsak kuralları çiğniyordu. yani dükkandaki bilinmez hırsız gibi faydalanıyordu. birde ben kimseyi dinlemem vs hava atıyordu. ne oldu en sonunda ramen denen bir çocuğa yaptığı haksızlıklardan forumdan atıldığını bile çok geç öğrendim. onu bile bana yükledi sonra inanılacak bir şey değil hayret ettim.
arkadaşlar zamanında CLK isimli yönetici arkadaş üst konu yapmıştı bu konumu sağolsun. benim bu yönde bir talebim olmadı sorulmadıda bana. sadece yanlış konuşan biri hakkındaydı sanırım tam hatırlamıyorum. iyonizerler hakkında uyarmıştım CLK arkadaşı sonrasında üst konu olduğunu gördüm. bana sorulsa ben başka konularımdan birini talep ederdim şahsen bunuda kendisine ettiğim teşekkürlede belirttim isteyen sorabilir kendisine hala dh forumda CLK isimli eskiden yönetici olan arkadaş.
arkadaşlar dh foruma hötö isimli arkadaş çok daha eskidende ordaymış uzun süre ara verip geldiğinde bir çok mesaj vs silmeye başladığında Ghostkiller Hasan arkadaş bana haber vermişti.
yaptığı çok yanlıştı kabul etmeliyizki dh klimalar konusunda ansiklopedi gibidir. adonun Ghostla kavga edip yararlı yararsız mesajların silinmesi hiç hoş değildi. hatta o aralar tekrar vestel servisliği alabilirim diye vestele yalanıyordu hötö. bu yüzden mbirolun vesteli kötülediği mesajları bile siliyordu.
bana bile sataşmalar yapmıştı. mbirol ile dh deki aramızdaki hoş sohbet atışmalarımızı vs aklınca eleştirmişti kahvehane konuşması vs diye. artık kendini nerede görüyorsa. o zamanlar bulunduğum forum üstünden mail adresimi alıp yazmıştı bana yukarıda belirttiğim gibi.
ben onun ruhen bir bunalımda olduğunu anladım. kendi insanlara yardım eder gibi gözükerek aslında kendisini öne çıkarmaktan başka özünde birşey olmayan birisiydi. (gösteri içinde yardım ettiği kişilerde vardır tabi. ama adonun bir yanlışını yüzüne söyle söyle bakalım nasıl evinize gelen bazı gıcık servisler sizi süründürüyorsa onlardan bin beterini yapıyordu. ) neyse hiç kırmadım sen bunalmışsın baya ben yanlışmı düşünüyorum dedim . cevabı evet abi bunaldım oldu.
bayada uzun zaman samimi mesajlaşmalrımız oldu. ama ben zorda olsa uzun yazan birisi olsamda ona yetişebilecek birisi değilim bir çok yazısınada cevap veremedim görünürde ama kendi biliyor ben bu kadar yetiştiremem sana dedim başladım hep yarım kaldı çünkü.. çok aşırı uzun yazan birisiydi. ve benden 10 yaş daha genç ve fiziki sağlık sorunları olmayan bilgisayara tam aşina birisi. ruhsal durumuysa bence hariç. ortada zaten abuk subuk savunduklarıyla herkese emir verir gibi davranacak e millette o kadar çekemez yani.
maalesef ağzıda güzel laf ettiğinden dolayı yanlışı dahi doğru olarak yutturacak bir yapısıda vardı. ille ben haklıyım demekten başka birşey yapmasada dağıttığı bedava yazılımlarla işi götürüp kendisine taraf toplamayı süper beceriyordu.. ama kafayı taktımı yaralı parmağada işemeyecek biriydi ve hala öyle arasıra baksamda forumlarına hal aynı kendini övmeler vs ahlak değişmez.
her neyse bakın arkadaşlar zamanla yaptığı haksızlıkardan dolayı dh den atıldı . ben zaten çok önceden bırak dh yi bize gel dh iki gün sonra vurur tekmeyi sana demiştim. atılmayı sonuna kadar hak etsede yinede dhnin onu habersiz atmasıda hoş değildi. ama demek baya birikmişti kırdığı çanaklar bunuda çok geç öğrendim safım ben ya harbiden. utanmaz adam ben forumu bıraktıktan sonra tek kelime etmedim hakkında.
bir gün yazmış bana whatsaApptan abi dh ye kızdın girmiyordun şimdide bize kızma gel foruma dedi. bende dedim sen üstüne vazife olmayan konulara karıştın dh ye karşı ihtiyacın vardı kabul ama bizim mesajlarımızı sildirmen ne demek oluyor s ota ya b bu cevabımdan bir süre sonra gördüm hemen saldırmaya başladı bana. hepsi tarihiyle belli. ismimi foruma yazma yakınlarımın whatsapp vs mesajlarına bile cevap vermeyen biriyim. benim forumlardaki yazılarımı görüp bize yazmıyorsun forumlarda takılıyorsun derler dediğim halde, ismimi eski mesajlarda düzeltme yapıp açık etmiş o belgeyide aldım karakter işte böyle bir şey.
bu dediğim gibi dhden sonra benim o zaman bulunduğum foruma geldi çağırmam üzerine tavsiyeforumu gelincede şu an yanındaki s o t a ile birlik olup bizim yazılarımız madik atma planı yapmaya başladı. foruma mbirol adı yazılmayacakmış mbirolun adı değişip zottirik klimacı olacakmış vs. bizim zaten mbirola kızdığımız için ağzımız bozuktu inadına açılan bir forumdu burası ama tutupta önmüze gelene saygısızlık etmiyorduk. sen ne diye karışırsınki dh mi sandıydın. kabul ederek geldin sonra so taya bak bu kötü laflar yüzünden reklam alamazsın vs kafasına girdin. amacın ayak kaydırmaktı. bu işin adını koymakta artık zor bir şey olmasa gerek. klimalar konusunda ise dediklerine asla ve asla inanmayınız.
klimaları deşip parçalasada kompresör sağılarının içine girsede çeşitli testlerde yapsada ki elnden gelir servisçi çünkü, ama onda o işi anlama kapasitesi yok. hala sevmediği adam olan mbirol dan bilgi almak için onu yüceltiyor. onun yalanlarını tekrarlıyor. ta dhde bile diyordu me nin alt serisi ne malı çakma fasondur manasına diyordu. mbirolun lafıdır bu (me kendi şirketi haricinde marka basıp klima yaptırmaz.) yani bu adoda araştırmacılık ruhu yok. klima durumunuda bir inat uğruna deşsede klima ruhu kendisine yaklaşamaz bile.
ben klimacı değilim kendimide asla övmekten yanlışa düşmekten korkarım. teknik elemanda değilim ama Allah vergisi bendeki. ben amatörce ilgileniyordum bir çok tavsiye verdim zamanında.. çok iyi dualar aldım. serinletme konusunda bilmeyen üyenin evine 24binlik klima takmışlar iade ettirip 12 ye düşürttüğüm üyelerde oldu. büyük alana ufak klima aldırdığım üyelerde çok oldu. bu şekilde ufak klimalar tavsiye etmemdeki başarım hem kendi klimalarım hemde zamanında çalıştığım yerdeki otomasyon artı teknik servisle koordineli çalışmamızında etkisi vardı. bazı konularda azda olsa iddiacı olmamın desem daha doğru olur. özelliklede soğutma durumunda.
bu iddiacılığı biraz açarsam, çalıştığım tesiste oluşabilecek klima santral arızalarını oluşmadan dahi yakalayıp otomasyona ve teknik servise iletir bilgisayara girerdim. tabi bu teknik bilgi manasına değil. oluşan aksaklıklar bana bildirilirdi ben bir iki yerden arıza bildirildiğinde 3. ve 4. yerden arıza çıkacağını tecrübemden dolayı bildiğimden, arkadaşlara bildirir gerekli ayarları yapmalarıyla tedbiri alırdık.
zamanında farklı bölümler eklenen tesise santraller yeterli gelmiyordu.. ek bir klima santral kurma durumuda yoktu, çünkü santralin konulabileceği yer yoktu. tamamen ekip çalışmasıyla koca tesisi idare ediyorduk. özellikle yazın zorlanıyorduk serpantinlere hortumla su sıktığımız bile olurdu. bu tecrübe ile ve evdeki klimalarımdan deneyimle ben 130-140m2 alanı bile 12binlik klimayla soğuturum derim hep. 50m2 alana 7000 lik klimayla bile kapısını kapat soğut derim. tabi tekrar ediyorum adonun tekniği var ondan üstünüm demiyorum. ama o yüzeysel gider. nasılki karşısındaki ufak takımı küçümseyen büyük takım maçı önemsemeyip malup olursa. buda onun gibi bir şey. ben ıcığına cıcığına kadar incelerim. yoksa asla adondan ve mbiroldan vs üstünüm vs demiyorum ayrıntıya dikkat edersek.
a d o nun teknik bilgi alım kapasitesi olsada , klima konusunda kendi başına davranma yetisi yok. mbirolun sözünden çıkamaz o. benim kadar asla araştırma yapacak kapasitesi demiyimde düşüncesi yok. ezberci slogan tekrarlayıcısıdır. birde yazmış köylüyü ben yok ettim artık yokmuşum demiş. ulan köylünün sağlığı iyi olup isteseydi bu basit forum dahi sizin gibi forumları süpürüp atardı.
utanmadan bana saldırıyor zaman zaman kafası estikçe . mbirol ona 9köy fakeydi diyor iftira atıyor. adoda yani adem helvacı ona uyup (aslında biliyor neyin ne olduğunuda mbiroldan bilgi almak işine geldiği için. ve benden ne zarar gördüyse hötö gerçekten zarar verdiysem çok mutlu olurumda. bu konuda hete denen karaktersizinde tabi rolü var esprileri bile tersten anlattığı belli adoya. ''ama ne oldu birbirinize yalanıyordunuz neden ayrıldınız sana demedimmi, s o ta ghostla bizi reklam alıcam diye sana sattıysa, iki gün sonra sanada aynını yapar.'' ama sen ona yapmışsın anladığımca e artık Allah ın adaleti bir şekilde diyelim.) neyse mbirola uyup adoda diyor ben fakeymişim.
ghostkillerle birlikte bizden çok kolay kurtulmuş afo. ya neyin kafasını yaşıyorsa tuhaf tuhaf kafasında bazı şeyler üretip ben haklı çıktım alışkanlığın var biliyoruzda. ulan biz o forumdan ayrıldık peşimizden benle alakası yok dedin ghostla ayrılmamızın. sen yazdın orda o yazı hala duruyordur. kurtulman ne ya bizden. biz ayrıldık diyoruz kendi adıma konuşayım heteya mbirol taktiği uygulama ban merak etme durmam zaten dedim. işimiz gücümüz senlemi uğraşmaktı sanki. ruh hastasımısın sen.
ben ufak çocuğun senin hakkında yazdığı yazıyı bile kaç sene sonra gördüm Allaha yemin olsun. biz sot a denen arkadaş satıcısına, sen bizi ezeceksen biz yokuz dedik düpedüz kahpelik yaptınız ikinizde. şuna bak hem benden bilinmesin diyor şimdide itiraf ediyor. heteyı gaza getirdiğini bilmiyorduk sanki komik Vallahi. bu arada hede höde manasına onlara hete höte diyorum ben s o t ayla a d oya.
hötö şimdi fake senin babandır diyip daha ağır şekilde düz gitsem affedin iyi kötü bir eski bir geçmişimiz var buna hiç değmez. sen kendi ruhaniyetinde sevdiğin şeyleri söylersen, sevmediğin lafarıda duyarsın bu hayat böyledir. kimseye iftira edemezsin çamur atamazsın. yapıyorsun bunları kendi meslektaşların sövüyor sana sonrada zoruna gidiyor.
mbirol diyor üstü kapalı köylü bana fetö kumpası kurdu sende diyorsun o fetöye ders verir. bu nun manası adama fetocu demektir ulan. fetonunda fetocununda ta amına koyim. sizden bana fetocu demeye cüret edenden daha iyi fetocu olmaz. kumpasta, adam ayartıp saldırtmada hep sizin işiniz. adam olun adam. alışmışsın sen hötö şu şirkete saldırıcam bu şirket saldırcamla beynini meşgul ederken dikkatli olup herkese haksızlık yapmayacaksın hiçbir insan yapmamalı böyle başıboşluk.
birde bir yerde yine yazmışsın yine isim vermeden 50 kişilikle dolaşıyormuşumda fake olarak nasıl yönetiyormuşum. oha demiş birde.. bak öncelikle oha da senin babandır karaktersiz insan.. adam gibi açık yaz kahpelik edip elalame kıçını yalattırma senden menfaat için beğeni atanlarında ta amına koyim. beni tanımadan adoya yalanmak ne oluyor. bilmiyorlarki bu üyelerin çoğu bana yalaklık ediyor dediğini.
ulan ben yazdığım yazıdaki kelime hatalarını düzeltsemde tam düzeltemiyorum bu nedenle yine düzgün yazı atamayan adamım ben. forumlarda yazılarım belli hep harf hatalarıyla dolu. zaten dilbilgisi vs arama. ben bilgisayardan sadece basit kullanıcılıkla ekmek yemiş ama daha format atmayı bilmeyen adamım. otobüse minibüse binsem cebimdeki parayı düşüren adamım nasıl o kadar akla sahipmişim ben 50 tana nick i idare edebilecekmişim sıfır klavye sıfır bilgisayra bilgisiyle.
gürcan falanda hep benmişim. ya... onuda mbirol bana dedi diyen sen değilmisin hötö adem helvacı, dediğinin belgeside elimde. sen farmasi şiki şiki zincir sattırmaya çalıştın bizim foruma geldiğinde. yakının muhterem kişiye asla saygızılık etmem. yeri gelir sana söverim sabrım taşar ama asla aile fertlerini içermez şahsınadır mbirolada diyorum bunu kanıbozuk değilim Elhamdülüllah.
heteya dedim sessiz kal olmaz. zaten esas oradan kudurdun sen. köylü bu kadar kötümü dedin hete sana köylü izin vermez dediğinde. birde bana utanmadan pazarlamacı demişsin sövdürtme kendine sövdürtmesende Allah hak ettiğini mbirol gibi veriyor sonuçta ben mbirolada sövmüyorum iyi dediği klimalar bok çıkınca Allah veriyor zaten onun cezasını. (hoş mbirolunda Allah dediğinede inanmayın çıkarı için der normalde hristiyanlığı ve yahudiliğide hak din gören salak bir adamdır. oysaki müslümanlıkta o dinlerinde zamanında hak din ve peygamberlerinide peygamberlerimiz olarak kabul etmezsek dinden çıkarız. ama zamanında kaldırılmış din olarak değerlendirmemiz şarttır. aslında o dinlerin hepsi islamı müjdelemiştir fakat tahrif edilmişlerdir. ''yani kimse demesinki Allah ın gücümü yoktu dinlerini koruyamamış. cahilane saldırmasın kimse haşa gücü olmasa hadi değiştirsinler Kuranı Kerimin bir harfini. Allahın işine karışılmaz hüküm onundur.'' son din İslamdan sonra o dinlere inanırsakta hak din dersekte haşa dinden çıkarız. işte mbirol böyle salak biri. meryemana evinden kazanç sağladığından inat ediyor mal. ad o nun ise inancı yoktur kendide belirtiyor. iyi insanlık önemliymiş he sen her haltı işle sonra tut müslümanlara sataş. müslümanlık şart değil diye empoze et. işine gelmiyor tabi.) neyse kimin pazarlamacı olduğunu millet biliyor artık farmasiy, vs çoktan geçtin. şu mideaların bu kadar pahalı satılmasının yegane günahı senindir. işine gelmeyenleri kovmuşsun forumundan hep. en son bir Halil1453 isimli ne istedin adamdan suçu mideaya laf söylemesi artı dindar olmasımıydı.
sen okadar haksızlığını görme. sataş hala laf gönder bana. bak ordan bana atana kadar gel buraya burda aktif üye yok sana sataşacak olsada sataştırmam kovarım. senin lafına kimse girmez . senin yazınıda silmem. ama ben gelsem oraya asla gelmemde. faraza diyorum. zamanında dhde bana yalakalık ediyorlar dediğin insanları salarsın üstüme. banada yazdırmazsın aklınca çöplüğüne çekip boğarsın. senin ahlakının ne kadar zayıf olduğunu bilmiyor değilim ben. ama ben o zamanlar bile senin ardında durdum hetenın iğrenç salya sümük esprilerine karşı inkar et istersen. birtek yazını sildimmi sildirttimmi ama sen yazdırtmazsın sende karakter yok sen alışmışsın haksızlık yapmaya. neyse hete şimdi ana sayfasının mesaj sayısını kısaltsın çok gösterbilmek için. satarsan abi dediğin adamları reklam parasına. o koklaştığın adamda oranın reklam parasını sana yedirtmez işte tayfasını alır gider.
karaktersiz so ta sonra, bu forumda awox normende faciası yaşandı abiniz adem helavcı pazarladı kaçtı dersin. peki zamanında neden demiyordun ha. çünkü reklamdan götürüyordun değilmi onun için adoya kuyruk sallıyordun. asla reklam almayacağım hiç bu foruma diyordun. a do gelince reklam doldurdun. ben ne ulen hani reklam almayacaktın dediğimdede forumdan ayrılmadan önce foruma yazdığım yazıya güldüydün.
ne oldu hepsi gitti zaten sinyalleri vardı fiko denen kişi hete bizi kaçacak diye ödü kopuyor demişti. demekki korkunun ecele faydası yok. şimdide midea faciası gelebilir demişsin. kısmen doğru fiyat açısından adonun yani adem helvacı sayesinde me daikin fiyatına satmaya çalışıyor firma. ama firmadan, sana sensin deselerdi kuyruk sallayacaktın onuda herkes bilmiyor değil. kendini bi bok sanmaya çalıştın firma tepti seni. hayret bişe ya insan kendisini bi bok anlamadan nerelerde görüyor. lan sen ne kadar anlıyorsun klimadan daha düne kadar tlc ile tcl yi karıştıran adamdın çoğu şeyin ezbere. birde kendini büyük görüp firmaları mecbur ediceksin aklınca. aado gibi.. en azından onun bir servisçilik geçmişi var ve bazı şeylerlede para kazanmak için uğraşıyor. sense sadece emekleri kullanıp götürmey çalışan birisin.
Arkadaşlar kuralları okumadan foruma mesaj atmayınız.