Börül delirme
Börül benim 9köy e küfrüm olmuştur. Onu itiraz edemem. Ancak senin kadar asla 9köy babama küfür etmedim. Sana ettiğim kadar asla küfür etmedim. Ben Serhat6363 veya WhiteNight için de gelmedim. 

Sırf köylü abim için buradayım. Gerçekten ona değer verıyorum. 

Ama senin benim gözümde milim değerin yok. 

Sana gene koyum mu birol. Hadi bakalım siteni mahkemeye verene kadar uğraşacağım. 

Eğer abi bu yazımı silersen bu sefer küserim. 

Hem bana yazsın hemde susayım. Yapamam elimde değil. 

Köylü babama bile hasanustaa değer verirken sen neyden bahsediyorsun ha. 

Ha bu arada ben senin gibi forumu ziyaretçilere kapatmıyorum. Business üyelik çıkarmıyorum. 

Serhat Haier in sorunlu olduğunu görürken şimdi neden kanka oldunuz.  

Benım korkum yok. Senden asla korkmam. Olsa olsa köylü abime değer verdiğim için ondan korkarım.
Sen ilk önce hete nın Mat ın banını göstersene. Abi bak 9köy abi senin sodex fuarı hakkında yazdıklarını yazdım. 9köy bu platformda bunları istemiyorum diyor bende tamam susim diyorum gene yazıyor ya delircem valla delircem. Bana sus diyen hete sana da ben giydirem mi azcık o zaman sen bana susar mısın
BENİ S.....K YERİNE KOYANLAR BUNUN BEDELİNİ ÖDEYECEKSİNİZ
BEN SALAK DEĞİLİM.
Memnun bak sana daha dun tembih verdim bunu yapmiycaktin ben disaridayim adam bana abuk subuk laflar ediyor. Ben kufure herzaman karsiyim kendim edeceksem ederim birolla sorununu burdan c9zmeyevkalkma 1 gun ceza verdlrdim buvson sansin bu yazida burda durmaz. Buyuvartik biraz. Bak senin yuzinden beni atti birol forumdam uhhuuuu. Gir gir gectigime bakma bu son.. aryik gitvderslerine bak senin isin yok forumlarda.
Arkadaşlar kuralları okumadan foruma mesaj atmayınız.
Ara
(05-14-201606:34 PM)9köy Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Memnun bak sana daha dun tembih verdim bunu yapmiycaktin ben disaridayim adam bana abuk subuk laflar ediyor. Ben kufure herzaman karsiyim kendim edeceksem ederim birolla sorununu burdan c9zmeyevkalkma 1 gun ceza verdlrdim buvson sansin bu yazida burda durmaz. Buyuvartik biraz. Bak senin yuzinden beni atti birol forumdam uhhuuuu. Gir gir gectigime bakma bu son.. aryik gitvderslerine bak senin isin yok forumlarda.

Teşekkür ederim abi. Haklısın ne diyim ki ama şu son yazının Silmezsen sevinirim. Ben de forumundan gidiyorum. Ama malum şahısları sen hallet tamam mı bunları ben yapmayayım.
(05-16-201604:44 PM)memnun olan Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(05-14-201606:34 PM)9köy Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Memnun bak sana daha dun tembih verdim bunu yapmiycaktin ben disaridayim adam bana abuk subuk laflar ediyor. Ben kufure herzaman karsiyim kendim edeceksem ederim birolla sorununu burdan c9zmeyevkalkma 1 gun ceza verdlrdim buvson sansin bu yazida burda durmaz. Buyuvartik biraz. Bak senin yuzinden beni atti birol forumdam uhhuuuu. Gir gir gectigime bakma bu son.. aryik gitvderslerine bak senin isin yok forumlarda.

Teşekkür ederim abi. Haklısın ne diyim ki ama şu son yazının Silmezsen sevinirim. Ben de forumundan gidiyorum. Ama malum şahısları sen hallet tamam mı bunları ben yapmayayım.

maalesef olmaz küfür var öm attım ve dediğimi yaparım halletme olayını sen bana bırak ben seni anlıyorum
Arkadaşlar kuralları okumadan foruma mesaj atmayınız.
Ara
(05-16-201604:54 PM)9köy Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(05-16-201604:44 PM)memnun olan Nickli Kullanıcıdan Alıntı:

maalesef olmaz küfür var öm attım ve dediğimi yaparım halletme olayını sen bana bırak ben seni anlıyorum

Lütfen anla benim açımdan sıkıntı yok. Ama sende dert etme beni bak rahatına. Zaten forumunda durmam. Hani birol diyor ya memnuna ihtiyacın var hiç de yok bi kere.

Hızlı Menü:

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping