Hırsız Puşt, mbirol yine kampanya listesini çalmış.
ulan yavşak bana dersin forumu kopyalıyor sen nediye gene kampanya listesini çaldın. geçen senede hasanustanın listesini çalmıştın. bide gidp 10tr desteğe ağlyordun..

bak göt verene bak nasılda hırsızlık yapıyor.. benim açtığım konuyu okursan orada ne yazıyor linksiz kullanan için hırsız puşt mbirol kampanya listesini çalmış diye konu açılacaktır yazıyor değilmi.

hadi iddia et benden almadığını edemezsin götveren şerefsiz edersende götüne tıkarım aşağıdaki görüntülerle

al bak senin konuya

9045177925.jpg

http://i.hizliresim.com/EJQAOZ.jpg

hadi iddia et... köpek birebir benden çalmışsın.

bak benim konuyada

1djZaB.png

http://i.hizliresim.com/1djZaB.png

orijinali ise aşağıya bak puşt hırsız kenef.

L3dRN0.png

http://i.hizliresim.com/L3dRN0.png

buradan herkes görsünki ne kadar iyi tanıyorum bu puşt birolu..

yapabileceği hırsızlıkları bile bilip önceden belirtiyorum.

ama ben senle uğraşamam birol sen tam bir şeytansın..

sağlığım izin vermez senin herşeyin sahtekarlık üzerine kurulu belki ufaklığın dediği tema meselesi bile doğrudur.
sen adam topla ban sövdürmeye çalışmak için gaz vermeye devam et zihniyetini siktiğimin karaktersizi spam

tabi sana uyupta hataya düşüp ban sataşan olursa anasını avradını sikeyim bir kaç kuruş kâr etme bilgi alma yalakalığı yapıpta tanımadığı kişiye laf söylemek hiç bir kaba sığmaz. bunu yapmaya cesaret edebilen olursa düz orospu çocuğudur. mbirolu kimse benim kadar tanıyamaz mbirol işine gelmedimi tavsiye vermek bir yana yaralı parmağa işemez. 

onun her şeyi çıkarı içindir. şahsiyeti soysuz olmasa (ailevi olarak demiyorum sahsiyeti diyorum. çünkü hiç bir aile ana baba çocuğunu kötü yetiştirmez. kişinin kendindede olması lazım işte bu terbiye alsada kişisel olarak mbirolda yoktur.)  karakter ar namus olsa arkadaşını madara etmeye çalışmazdı bende altta kalmayınca cevap verince dozajı arttırıp konuları sağa sola çekmezdi. 

bu yüzden bilen bilmeyen benim hakkımda konuşmasın. ek: diğer forumda birisi yunan dölüne uymuş sen gelince 9köy kaybolmuş demiş. amına kodumun okbsi beyni çarpıklı teknolojikvestelcisi, 9köy ananı karınımı siktide sataşıyorsun ne işin var benle. tanıyormusun beni ha amına kodumun oğlu. karına kızına namusunamı sarktım haşa burdan sövsemde yaptığın terbiyesizliğe kızdığımdandır. yoksa kimsenin namusuyla işim olmaz. it soyu ben seni ne tanırım nede kim olduğunu bilirim. hayret ya durduk yere tanımadığı adama sataşana ne denir. ulan itoğlu it 2 kişi aklınca köpek sürüsü kuracak üstüme adam sürecek. sürüye takılan köpekmisin sen amk ruh hastası.  

kaybolmuşmuyum bırakmışmıyım oku forumu ordada yazıyor neden bıraktığım hemde sırp rus yunan dölü bile yazmış. oç herif karını halledemiyormusun a- mı mı kaşınıyorda yunan dölüne yaranma ihtiyacı hissediyorsun ha amına kodumun piçi gel burda sataş sikim ananı karını insanlık öğrenemediysen duyarsın bu lafları. çocukta değilsin yaşlı bile denebilecek belli bir yaştasın it herif boşamı yaşadın hayatınıda sağa sola sataşıyorsun.

ulan yunan dölü karısını bile kıskanmayan adam. demek sende onun gibisinki küfür duymak için elinden geleni yapıyorsun. sittirin gidin karılarınızı change exchange vs  yapın, yaptırın orospu çocukları. sendede kabahat yok esas kabahat yunan dölünün ne bok olduğunu bile bile paraya tapan babasının memleketine anteplilerin kemiğini skim diye ata soyuna söven. adanalıyım diye övünen forum sahibi domuz aymazda. gidin 3lü değişim yapın karılarınızı kanını siktiğim kanı bozukları.

Hırsız Puşt, mbirol yine kampanya listesini çalmış.
Arkadaşlar kuralları okumadan foruma mesaj atmayınız.
Ara
Uykum kaçtı da. Hasanustaa hete falan alıntı yaptı da yazdı bunlar en azından.
sayın kanıbozuk Birol beĞyĞ

ben anında uydurmasyon yapamam senin gibi. ve senin elinede su dökemem bu konuda.

senin kanın bozulmuş ailevi olarak demiyorum d
aha önce yazışmalarımızdada belirttim bunu.. şahsiyet olarak diyorum onun için kanını sikeyim senin şahsının..

ben söyleme değil eyleme bakıyorum. 

senin üstüne yoktur anında gard alıp kara sürmekte.

tarihlere bakarsan  me kampanyasının... bana forum kurdu diye attığın iftirayıda aniden uydurduğunu belli olur..

ben senin gagana sıçıncada.. buradan çıkmaz oldun. şimdide  bu planı yaptıysan tebrik ederim.

ben yazmasaydım aynı geçen sene hasanustadan çaldığın gibi üstüne yatacaktın belkide.

madem yazdın kanıbozuk kuduz benim linkimide verseydin ha piç beyinli götveren.

senin için herşey normal üstüme adam gönderen
senin gibi piçten ne beklenirki götün yiyorsa savcılığa ver.. ama göreceksin bir gün gelecek ben seni vereceğim onur fbnin yazısını ve benim ismimi silmezsen bunlarıda ekleyeceğim.

ha dönmüyorsan inadından problem değil ben diyeceğimi dedim.  bu yazıları ömür boyu okuyacak millet sende yutacaksın.

birde Ğ harfli video eklemişsin lan oğlum sen zaten beynin gelişmediği için yamuk kafalı yani yamuk düşünceli adamsın. 

konuştuğun gibi yazıyorsun diycem ama maalesef konuştuğun gibi bile yazamıyorsun. 

sen alacam yapacam gelecem gibi konuşa dur gırtlağına sokayim .

bu durumunla kimle dalga geçtiğini sanıyorsun salak beyinsiz götveren..

ama bak ben sana Ğ videona karşı bir şarkı uyarlıyayım..

kuçu kuçu kuddus MBirol forumuma gelmişti okuyunca forumumu, ĞĞĞK ĞĞĞK edip durmuştu gırtlağına bişe girmişti. J2dP7j.png

vurdum onun çenesine hav hav ederken kudurdu tuttu kendi forumundan bana çirkef attı lay lay lay Birol lay lay layy J2dP7j.png.....

hadi siktir git şimdi ne yazarsan yaz gene kanıbozuk piçler gibi götüne bişe girercesine gülme gifleri eklemişsin. beyni gelişmeyen sonradan görme insan anca yapar bu hareketleri. bu kadar sevinir birde kanında orospuluk olan...

sen yemek yerkende ağzını şapırdatıyorsundur üstelik.

daha öncede dediydim bunu sana çünkü beynin gelişmediğinden şapırtı sesi çıkarman normal. at bir köpağın önüne yiyecek duy şapırtıyı ama ona normal hayvandır çünkü.. sense iğrenç olduğunu sağı solu rahatsız ettiğini dahi kavrayamıyorsun ağzını şapırdatırken. üstelik ağzından köpükte çıkıyordur bok herif.

kasaba gidince yağsız et alıyorsundur ya. ulan yağsız etin tadımı olur Canan Karatay hoca bile diyor. neyse o yağsız etide ağzının tükrüğüyle ıslatıp tad almaya çalışırken şapırtı çıkarıyorsundur.. iğrenç domuz seni gidi kanıbozuk beyinli sen sıçtığınıda yersin doNuzsun çünkü.

ufaklık dün domuz resmi basmıştı sildim ama tam domuzun götü gibi suratın vardı iyi yakıştırmıştı çocuk. ama birdaha yaparsa kovarım onu izin verirsem senden farkım kalmaz çünkü.

hadi sahibinin seni oynattığı videoyu en alta ekliyeyimde sevin biraz.

arkadaşlar kimsede beni ayıplamasın..  bu iftira sizlere atılmadı. onun için kimse kendisini üstün görüpte adam ayıplamaya kalkmasın. çünkü devamı gelecek o devamlı sataşacağı için. onu tanımıyorsunuz çünkü.

sizler benden belkide daha beterini yapardınız, bunada eminim. 
bu yüzden iğne çuvaldız meselesi kimsenin kimseyi ayıplaması kolay olmamalı.

ben neyin ne olduğunu düşünemeyecek adam değilim.. beni bilen bilir bi dolu klima tavsiyesi dolayısıyla görüştüğüm arkadaşlarımız var forumlarda, kimseye bu şekilde davranmışmıyımdır acaba.

ben ruh hastasını kırmamak için bile yeri geldiğinde özür dilemekten kaçınmayan birisiyim. 

tabiki çok memnun değilim bunları yazarken yani susamıyorum elimde değil. bana bu iftiraları atıp sussa bile boşevrir geçerdim ama susmaz devam eder bu ahlaksız şerefsiz adam.. ben aleyhine doğru düzgün yazı bile yazdırmıyorum başkasına.. o benim aleyhimde yazdırsada...

çünkü ben bunları yaparsam ondan farkım kalmaz. ve rahat konuşma özgürlüğüm olmaz ona karşı..

o ufak çocuğuda banladım heyecanlı genç. kalan bazı yazılarınıda sileceğimki mbirol ötmesin bana küfrettiryorsun dediği gibi. çünkü ben bu mantığı güdmem yaparsam kendim yaparım işimi.

Birolunda aklı nezaman başına gelirse bu karaktersizliklerinden vazgeçerse ve benden özür dilerse bende vazgeçerim.

db4mBV.png

http://i.hizliresim.com/db4mBV.png

şimdi mbirol un anlayacağı eğlence olan ayı oynatma videosunu ekleyelim hadi len kenef mbirol yandan düzgün oyna sana bir kasa armut var. 

Ara
karaktersiz mbirol yazısını değiştirmiş.. ama sadece bu konudaki sebebinide söyliyeyim. benden çaldığı resmimden korkmuş.

ulen ahlaksız adam ne ifade ederki bende kayıtlı bu..

yeni resmi aşağıda ayrıca Ğ harfli videoyuda silmiş.. ama puşt başka hinlikler yapmış duruyrular konusunda zamanında sövdüğü ve bana bana forumda değilim banla dediği coco1912 ye felan beni kötüleyici mail attığını yazmış kanıbozuk piç. bide sözüm ona eski bir imam olan sonradan öğretmenliğe geçen ona yağcılık eden biri vardı hemen leşe üşüşmüş tabiatı gereği. birolda tabi gene onada kötülemiş beni.

şimdi daha iyi anlıyorumki tambi kanıbozuk varmış karşımda. ben bir süre sonra dururum zaten uğraşamam hem bu forumun amacı arşiv oluşturmak. ama sende o düşünce o kan oldukça sen aynen devam edersin iğrenç insan. aptal adam ayrica bana hit oluşturursun bu hainliklerinle

neyse değiştirdiği resimi ekleyeyim.

4lRRW0.png

http://i.hizliresim.com/4lRRW0.png
Ara

Hızlı Menü:

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping