05-24-201603:23 PM
mesaj içinde gözükmeyen resimler. attach 1433 ve 34
https://i.hizliresim.com/WY4E3P.jpg
https://i.hizliresim.com/X4yJr0.jpg
mbirol harbiden iyice aşağılık bir adam olduğun ortaya çıktı. bu adam Gürcanmı Hasanmı yoksa izmirden rakibinmi belli değil...
beni ne karıştıryorsun saf köylü vs nickler alarak iyice bayağılaştın ha kendini rezil ediyorsun pislik herif.
tam bir zavallısın. milleti oradan ayartıp getiremedin ya kendi forumuna.. gelende artık çok inanmıyor sana.
domuz olduğunu ve sağa sola çamur attığını anlıyor. çekememez aşağılık herif artık anladımki benim forumdan bile korkuyorsun bir adım bile büyümeyeceğini bildiğin halde.
ama korkma öyle olsa forumdan hiç çıkmam rahat ol
ulen bak yeni konu açma doğrulama kodu ne çıktı
http://i.hizliresim.com/NE3WMN.png
sana bişe hatırlatıyormu hani hasanla gürcan sana hırsız haramzade felan diyorlar ya hihohahahaha
düşün artık hep Allahtan bunlar.
sen tabi kendini zemzemle yıkanmış olarak görüyorsun... ulan köpek lağım suyu bile çok sana. dedikoducu aşağılık köpek.
kiliseye gitsen vaftiz olmak istesen zangoçla papaz seni taşla sopayla kovalarlar. adi yaratık seni saf köylü şettimi senide abuk subuk işler yapıyorsun.. ha tabi sana göre şettim gölgenden bile kokruyorsun normaldir ne girse dötüne benden biliyorsun.
millet dikkat edin güvenmeyin bu adama sizleri kandırmaya çalışıyor orda yazan adamları çekemiyor.. birol bu adamlara teşekkür ediyorlar birde diye çekemiyorsun ben daha senin kadar adam kandırdıklarını görmedim.. ikiside deli olsada bazan çizmeyi aşsalarda biraz fazla atsalarda asıp kesselerde delilere normaldir
ama senin her gün görüyorum herkesi kendin gibi sahtekar sanma tamammı.
şuna bakın ya adam bana diyor sen mideayı öv... onlarda senden görüp yazsınlar..
yahu salak salak şeyler üretiyorsun. o adamlarında ağzına sağlık yanlız. önceleri bu ahlaksız birolun yüzünden banada olmadık lafları söylediler birolun köpeği bile dediler. sonra anlayınca benim onun gibi ahlaksızlıkar peşinde olmadığımı.. bulaşmadılar bana.
bak mbirol ben adi değilim senin gibi.. tutupta senin ardından yazdırmıyorum..
sen benim ardımdan adam toplayıp yazdırsanda böyle tahrik edici manyakça nickler alsanda. ben sen değilim. ulan mal mahkemeye vermiyceksmisin beni ben bu yazılarla çıkınca savunmaya hakim sana demeyecekmi siktir git götveren herif. adamı tahrik etmişsin adamda bir güzel şeetmiş senin dört charını. mübaşire der atın şu domuza benzeyen adamı mahkemeyi meşgul etmesin. demeyecekmi.
ulan adi adam zevkmi alıyorsun benim laflarımdan belli zaten bir ara bol bol küfür yiyip hasanlardan hala dh ye giriyordun. adamlar aa bak bilmem ne biroluda gelmiş yazıyorlardı.. ulan adi yaratık alışmışsın sen kahretsinki ne desek yağmur yağdı diyorsun.
siktir git tahrik etme germe beni sen bu kadar adi bir insansın işte ben senle bir olamam. senin yaptıklarını yapamam.
memnun olan ı kestim forumdan yazdırmıyorum ama bir tane itiraf konusu duruyor sayende küfür yediğime dair.
köpek puşt herif sana iyi yapıyorlar sıçsınlar ağzına nerede sıçarlarsa sıçsınlar. bana ettiklerinin cezasını Allah çektiriyor sana işte. bu hasan boşa çıkmadı ortaya. Allah çıkardı. bundan sonra işbirliğimizi izleyeceksin yaşasın kötülük sana karşı.
senki hala bana bu göndermeleri yapıyorsun ya. puştin göti seni gidi...
seni ipe çekmek lazım.. ipne ip ne ki zincire çekmek lazım.
yada burnuna halka takıp sultanahmete götürüp oynatmak lazım... ayıcı geldi hanımm.. haksızlık yapan götverenleri oynatıyoooo ayıcı geldi ayıcıııı.. çalarım defi sana oynarsın.
ayılardan af diliyorum onlarda bir canlı ama sen değilsin sen daha tuhaf yaratıksın hasanustayla gürcanın dediği gibi sana koyacak isim bile yok
bak benle uğraşma bu son olsun normal yazacakalrımı bile yazamıyorum sittir git başımdan. hem bak salak senin bunları yapman bu foruma hit aldırır kafanı çalıştır.
baya fazla ziyaretçi geliyor bak buraya... kazma kendi ayağına sıkıyorsun herzaman olduğu gibi kendi hırsından.
Arkadaşlar kuralları okumadan foruma mesaj atmayınız.