(07-12-201611:39 AM)hasanustaa Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
http://i.hizliresim.com/NEXjBa.png
ilk defa birola bu konuda katılıyorum.birbaşka forumdan öğrendiğinizi burda idda etmeyin.bizi çekiştirmeyin.isteyen istediği forumdan bilgi alır bizi bağlamaz ama biz kendi bilgilerimizden mesuluz.satıcılar bayiler çöpçüler bizi bağlamaz.lütfen dikkat edelim.başka bir forumun ustasının adı burda geçmesin.heleki savunulmasın.bu edepli bir iş değildir.birol bile buna isyan etmiş haklı olarak.lütfen forumlara saygı duyalım.amacımız hizmet dir.uşaklık değil.
vaaay döt vrn mbirol kızmış ipne seni.. ama bu konuda dediğin doğru gerçekten hak veriyorum. bak baş düşmanın Hasan usta bile hak vermiş sana.
arkadaşlar benim nabble forumda çiğ insan nasıl olur diye bir konu vardı orayada bakın hatta gene aynı forumun linki, imzamda var. ordaki ilk iki konuyada bakın.
http://klima-forumu.1111995.n5.nabble.com/C-NSAN-NASIL-OLUR-td472.html
üsttekki linkide sonuna kadar okursanız herşey bellidir benim kaç yıl öncesinde ne söylediysem aynı şeyleri söylediğim şu anda bellidir. bu süre artık dh de neden yazmadığımında delilidir. ondan öncesi idealisttik ama sonu gelmiyordu insan hem sağlık olarak müsat olmayacak hemde ne konuştuğunu bilmeyen insanların saygısızlığı ile uğraşacak.
gerçekten Birol topunun, bu konuda dediği doğru. insan söz gelimi buraya sorduysa bir daha başka yere sormamalı. (bunla ilgili bir yasak yok tabi ama.) sordunmu git kal orda.
gerçekten özgürlük değil bu.. bazı soysuzlar ortalık karıştırıp akıllarınca adam yarıştırmaya çalışsada kendisini yüceltmek için. onu diyende inadına diyor o kişi benim yarrağımı yemiş. o lafını duyan kişi daha önce sadece tek foruma sorarken anında gitti mbirolada sordu o soruyu yüzsüz herif. neden sordu senden yüz bulduda sordu. hem kendin dersin elin kafası karışık insanlarıylamı uğraşacağım diye. hemde kendini iyi insan gibi göstermey çalışırsın.
insanlara fazla özgürlük verirsen götüne parmak bile atmaya çalışırlar. ben bu konuda katıyım kim ne derse desin. sözüm meclisten dışarı olsunda. o ortalık karıştıranın deyimiyle, elin itiyle köpeğiyle yarışa marışa giremem. bu konuda bir bok bilmeden sağdan soldan başka ustadan kopyala yapıştır yapıp kendisini usta gösterip beğendirmeye çalışan ruh hastası manyaklarlamı uğraşacağım.
ayrıca karşımdakinin klimacı olduğundanda korkumda yok zaten gocunmamda bilmediğim durumu ona sorun derim.
ama onun yalanlarınıdı şıp diye yakalıyorsam, klima alma işi atla deve değil demekki.
bu yüzden ne diye uğraşıcam elalemin 3 kuruş ile 5 kuruş kar edeceğim diye her tarafı karıştırıp utanmazca forum forum dolaşarak soru sormasıyla. ben bunca zaman iyilik edip nankörlük gördüysem bir çoğundan. artık millette beni hoş görsün. görürse görsün görmeyende görmez. sonuçta bende bir insanım. yerine görede fazlada sabırlı birisi değilim. yüce dinimizin gereklerini bile yerine tam getiremeyen insanda haşa peygamber sabrı beklemekte hatadır. ben diğer nabble forumumda uzun bir başlık açtım oradan ve buradan gene Allah için iyiliğimi yapmaya çalışıyorum. nabble forumumdaki ilk konu, çok güncel olmasada klimalarda devrim mevrim yok. okuyunuz kafanızıda her şey takmayınız.
alt segment klimaların hemen hemen hepsi aynı sadece gree ve haier üretimlerinde sorun var şu an için.
samsung ve lg arçeliklerde alüminyum üretim riski var ses riski var.
diğer yerli vestel bakır olsada eriyik teknoloji genede arçeliğe karşı alınabilir.
ama arçelik i gene iyi inceleyin bakır olan modelleride olabilir o zaman düşünmeden arçelik alın derim yerli olarak.
mbirolun isyanında, dediğinin bazı yerlerini siklemem genede. onun amacı forumunun rabet görmemesi talebin düşme korkusu. tek kalsa daha beterini yapar dh deki gibi insalara kedinin kuyruğuna teneke bağlayıp dalga geçmeye çalışır göt.
banada aklınca madik atarken forum kurdun demişti göt. ulan hiç ilerlemeyecek bir forum olduğunu biliyorken... ee tabi götlüğü kim yapıcaktı. köylü kendisi için tehlikeydi doğruları konuştuğu için bir sebep gerekiyordu. zaten ben doğru düzgün yazmazken sil ulan beni derken silmeyip aklınca beni kötülemek için plna yapıyordu.
lan yavsak adam benim senden öncede forumum var daha 100 kişi üyesi yokken görüntü açısından taşıyacağım forumun ne etkisi olacak sana. halbuki taşıyacağımıda biliyordu puşt bir dolu ilgili yazılı belge onun forumundada mevcut.
paralı forum değil burası seo kuramazsın .ftp giremezsin. birçok ayar ve tanıtım yapamazsın. ama senin amacın götlük ya. ne demişler kurt kuzuyu yemek istedikten sonra bahanemi yok.
neyse ama burdaki denen durumu nezaket açısındanda, insanlık açısındanda almamız gereken bir durum olarak doğru arkadaşlar. biz millet olarak yanımızda komşu bakkal varken onda bulunmayanı diğer bakkala giderken bile utanan bir milletiz. ve ben bu durumu insanlığın inceliği olarak düşünürüm. internetmiş sosyal medyaymış şuymuş buymuş özgürlüğü benim değerlerime engel olacaksa affedin sıçarım öyle özgürlüğün içine ben.
yüzsüzce aynı şeyleri sana inamıyorum der gibi 50 yere sormanın alemi yok. insanda biraz utanma duygusu olur. zaten biz bilmesek sorun deriz.
teknik olarak klimacı olmadığımız için Biroldan eksik gözüksekte bir çok soru teknikte gerektirmiyor açıkladım yukarıda. öyle soru oldumuda merak etmeyin gene cevabını veririz.. hiç olmadı bir yakınımıza sorarız . daha olmadı şahsım adına forumları deşer benzerlerini arar gene elimden geleni yardımı yapmaya çalışırım. sağlığım engel olsada gene insan olana elimden geleni yapmay çalışırım.
esas teknik bilenden korkun.. bilen adamın, istediği şekilde insanı kandırması çok kolaydır. işin kahpeliğini bilen daha iyi insan kandırır bu söz atasözü gibi olmuştur. ama tabi deveyede diken gerisini söylemeye gerek yok. bunları göre göre hala saygısızca davranana bir şey demeye gerek yoktur.
bu yavşak zamanında zibronun dış ünite ötmesinde...
çakal elektronik exp var ses yapar diye beni bile kandırmaya çalışan bir çakaldır. oysaki klimanın ötme sebeplerinden birside elektronik expansion olmadığı için ötüyordu makine. ama vakit zaman olmuyorki herşeyi yazalım kopyaları basalım buralara. ben bu konuyu kendi forumumada taşıyayım gerçekten güzel konu olmuş.
kimsede buraya gelip, kimseyi çok övmesin o zaman neden geldin denir sonra.
yanlız şunu diyorumki insanlara her şey müstehak iyice midem döndü insalardan bu gün yarın telefon rehberimi temizleyeceğim. dahada olmadı numaramı değiştireceğim.. çok samimi olduğum arkadaşlardan bile özür dilerim şimdiden... çünkü tek tek seçmek çok zor temizlik esnasında bazı ismlerden 10-15 tane bile olabiliyor her hepsine not bile düşmemişim şu kişidir diye zaten düşülemezde harf sayıs sınırı var . insan oğlu gerçekten mide bulandırıcı çıkarcı çok adi bir mahluk. çıkarı olduğu anda insanı arkasında vurmaktan çekinmiyor. ben nelerini gördüm ve görmekteyim.
ağam paşam abim kardeşim derler yaptıkları saygısızlıkları kendi çıkarlarıyla sana baskı kurduklarını görmezler çıkarlarına geldimi. emin olun bunu hayvanlar bile yapmaz. bir köpeğe bir lokma ekmek ver. başka köpekler sana saldırsa gelir o köpek seni diğer köpeklerden kurtarır. ama insanoğlunda nerde kaldı o günler. onun için bu mbirol az bile insanlara.