Foruma saldırı
r9jrrr.png

http://i.hizliresim.com/kvZMjA.png

Birooolll geahh geeah kuçu kuçu dışarıdan bakma burası senin forumun gibi korku forumu değil üye ol yaz istersen.. bak ip numaran bu adamı ipe çekmezler korkma ip ne ip ne ki altı üstü girdiğin yeri belli ediyor Türksat uydu  muhaha
Arkadaşlar kuralları okumadan foruma mesaj atmayınız.
Ara
Bu ip adresi şakaya gelmez her şey yapılabilir. Abi istersen bunu gizleyelim. Bir şey oldu mu kişiye özel atarsın.
memnun boşver bu işleri sen.. adam ismimin yazılmasından rahatsız olduğunu bile bile ismimi yazıyor. uyardım kaldırmadı

yetmemiş ne yapmış herkes görsün.

yalakalarından birisi küfür etmiş aklınca ona yaranacak bana yavşak demiş. küfür öyle değil böyle edilir. anasını avradını sikeyim onun amına koduğumun çocuğu..

2cipog.png

http://i.hizliresim.com/81mXYn.png

mbirolda altına methiyeler dizmiş hedef göstermiş birde demiş sizin kötü yazınızı düzelttim onun seviyesine düşmeyelim. kendi sevisyesini sikeyim kanıbozuk.

buna ancak anası kerhanede sikişmiş orospu çocuğu mantığı denir. benim kitabımda. zaten onada yazdım bunu sms le

f3xr46.png

28v4u55.png
https://i.hizliresim.com/QQr7Nr.png

görüldüğü gibi olmadığı söyledim.

bak ben sana bile buraya yazı yazdırmıyorum adam tutup neler yapıyor bu ilk değil üstelik.

daha öncede dhde yazan cahilin biri şöyle demişti, me sf modeli aldırdım anama sövüyorlar.. diyen birisini foruma davet ediyordu bu şerefsiz. gelsin aynı lafı söylesinki me tavsiye edenlere ders olsun. yani bizlere sövdürecek. 

ama forumdan, (herkes gördü) ama özelden çok ağır yazdım. bu lafı ettirmek şerefsizliktir kızım sana söyleyim gelinim sen anla şeklinde gelen adam ana avrat küfürü yer. bu lafı ettirende ondan aşağı değildir demiştim. ama anlayan kim hep kendini haklı gören adam için. 
adam dhde olmadık küfürü duyuyordu gene dh ye tuhaf isimlerle giriyordu. midem bulanıyor senden girme deyincede kıyameti koparıyordu.
Ara
Haklısın zaten de ben gene de fikrimi söyledim. Sen kafana takma o kadar boşver gitsin. Yalnız abi bu senin forumu da kapattırabilir. Hafif küfür var kızma bana. Seviyesiz çünkü ne beklersin ki ondan.
O yazıyı gördüm bende yazacaktım. Boşver memnun dedim. Ama nabbede ağzının payını alacak o.
(05-18-201611:20 PM)memnun olan Nickli Kullanıcıdan Alıntı: O yazıyı gördüm bende yazacaktım. Boşver memnun dedim. Ama nabbede ağzının payını alacak o.

onun düzenlediği yazıyıda gördünmü ben görmedim.

bence sen boşver nableden felan başını derde sokma.
Ara
(05-18-201611:30 PM)memnun olan Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(05-18-201611:28 PM)9köy Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(05-18-201611:20 PM)memnun olan Nickli Kullanıcıdan Alıntı: O yazıyı gördüm bende yazacaktım. Boşver memnun dedim. Ama nabbede ağzının payını alacak o.

onun düzenlediği yazıyıda gördünmü ben görmedim.

bence sen boşver nableden felan başını derde sokma.
Niye böyle yavşaklık yapmış demişti. 
Tamam abi yazmayayım sen hallediyorsun zaten.

yarancak ya Birol a esas klimacı o diyerekten. bunu yaparsa buradanda cevabını alır böyle.
Ara
bak memnun hala fırsattan istifade ediyorsun bu kesinlikle son olsun..  ben o yavşak gibi sağa sola küfür izni verirsem ondan farkım kalmaz ve ona layık olan cevapları yazacak yüzüm olmaz.
Ara
(05-18-201611:59 PM)memnun olan Nickli Kullanıcıdan Alıntı: O tema lisanslı biliyor musunuz? Ama birol apk indirip parasız kullanıyor bunu herkes duysun

saçmalama ona para ödedi diye biliyorum o.. çünkü firefoxa felan oturmuyordu forum.
Ara
(05-19-201612:04 AM)memnun olan Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(05-19-201612:02 AM)9köy Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(05-18-201611:59 PM)memnun olan Nickli Kullanıcıdan Alıntı: O tema lisanslı biliyor musunuz? Ama birol apk indirip parasız kullanıyor bunu herkes duysun
saçmalama ona para ödedi diye biliyorum o.. çünkü firefoxa felan oturmuyordu forum.
Bilemiyorum. Ben bildiğimi söylerim sizler konuşun. Duydum çünkü.

ne hatl  ederse etsin boşver her koyun keçi kendi bacağından asılır. temada bişeye benzese bari yazılar soluk okunmuyor.
Ara

Hızlı Menü:

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping