Foruma saldırı
(05-19-201612:07 AM)memnun olan Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(05-19-201612:02 AM)9köy Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(05-18-201611:59 PM)memnun olan Nickli Kullanıcıdan Alıntı: O tema lisanslı biliyor musunuz? Ama birol apk indirip parasız kullanıyor bunu herkes duysun

saçmalama ona para ödedi diye biliyorum o.. çünkü firefoxa felan oturmuyordu forum.

Ama o forumda küfür olursa direk kapattırmaya uğraşırım abi hasanustaa nın forumunu kapattırdı bi ara yâ aynısını bende yaparım.

orasının 10tl destekle alaksı yok ücretli host üzerinden yayın yapan özel forum orası ama küfür edilecek diye kural yok tabi. edilen küfürde maskeleyip yumuşaklık yapmanında.. yaparsa benden yer bu küfürleri..
Arkadaşlar kuralları okumadan foruma mesaj atmayınız.
Ara
uyu sen hadi iyi geceler.
Ara
https://youtu.be/5LQLrfAQiZA
Biraz gülelim. Güzel taklit etmiş ama Smile
mbirol merak etme 2 gündür yazmıyor diye pıstı sanma.

bugün de yazmayacağım kandil...

ağzımı bozmayacağım ama bu tehditlerini ödeteceğim sana...

sen hiç bir halt yapamazsın bana ben haklı olduğum sürece. bunu zaten biliyorsun. zaten ben suçlu olsam bu kadar rahat konuşamam. hem adetim değildir hemde özür dilemesini bilirim.

ama piçlik karşı taraftan çıkıyorsada sonuna kadar giderim. elinden geleni ardına bırakma siktir git  

Zd1oZo.png

http://i.hizliresim.com/Zd1oZo.png
Ara
siz kur yapa durun bibirinize nasıl belli adam çağırdığın daha öncede yakalanmıştın küffar birol.. yanlış anlama küffar demiyorum sen küflenmişsin diyorum ban

ötekide imammış sonra öğretmen olmuş daha öncede dedim ne gerçek imam nede gerçek öğretmen.. 

ama ne yaparsın insanlar bozuldu ikiside azaldı sözüm meclisten dışarı olsada çok görüyorum hala millet sürünürken ben devlet memuruyum diye esnaftan vs 3 kuruş kopartmaya çalışanları.

Şükür Şahin mübarek kandil günü hörmetine inşaAllah ıslah olursun paçandan akıyor leş kargalığı. daha öncede demiştim sana.

bu meselede aslında senin suçunda yok. sadece nefsine hizmet ettiğin için sende ahlak ve insanlıkta yok. 

yalakadan ve ikilik çıkartan, yağcı kendisini en iyi insan sanan körünü göremeyen kişi insanda olamaz. gerçek imamda gerçek öğretmende olamaz.. 

inş. islah olursun. senin suçun yok derken esas seni şuan azdıran adi adam mbirolda suç. ama ona uyan ondan daha kötüdür.

zaten kötülükte senin ruhunda varki doğrular yüzüne vurulunca. katlanamayıp üste çıkmak için her yolu deniyorsun.

imammış, ahlak versin Allahım kıyamet sizin gibi nefsine uyan sahte imamlardan kopacak. yazıklar olsun kişiliğine karakterine. 

imamım diye önüne geçtiklerinin günahlarıda senin boynuna olsun.
seni def ettiydim ordan, ben peşinden konuşmuşmuydum ha karaktersiz adam. 

kısa bir çekişme amma koymuş sana. oysa ben bu kadar kısa olayın peşinde olmam anca uzun süre muhataplığım olacakki o zaman adamın her yönden canını okurum. 

devam edecek bu yazı daha.

coco1912 içinde ben şuan forumda değilim banla şunu istediğini yap diyip söven adam önce sensin mbirol köpeği. 

ben o ara unuttum bir durum oldu bir kaç gün foruma bile giremedim. sonra bu coco ya, adam çağırtmaya başladın yalakan oldu. dh de de yalan yazılar yazınca ben banladım. sen delirdin.  

ondan sonra adam çağırıyordu diye barım barım bağırdın. bununda belgesi var. ben birde göz göre göre yalan söyleyen beynini siktiğimin insanlarından nefret ediyorum. 

bu adam 1 kereye mahsus yapılan bir kampanyadaki fiyatı baz alarak olmadık saldırılar yaptı yalanlar söyledi. 

1 kereye mahsus olan kampanyada zaten klimaplus ın, Türkiyeye kendi gelen japon ana firmaya tam devir olurken. 

bence stok temizlemek için yapılan bir kampanyaydı. 

2. yi alana yarı yarıya fiyat düşüyordu daha öncesinde asla böyle bir kampanya olmamıştı. ve asla bir adet makine o fiyata satılmamıştı. 

derler ya insanlar çiğ süt emmiş bir kere iyilik ettiğinde devamını bekler meselesine döndürüldü durum. 

bu ve benzer adamlar göz göre göre yalan söyleyecekler bizde öneriyoruz diye

önerenleri suçlayacaklar bende yutucam ha. dh de kavga çıkaracak hasan ustayla aklınca kamuoyu oluşturacak.

dilenci zihnyetini sikerim böyle insanların

elin japonunu anan babanmı sandın imarethanemi sandın firmayı. 

toparlarsak işlerine geldiği gibi konuşacak sağa sola çamur atacak bende siktir etmiycem böyle insanları ha. 

senin içinse sana yalanıp daha çok bilgi almak için adam taşıması önemliydi doğruluk önemli değildi. oysaki haier almadı diye azda giydirmemiştin ona. 

Yb5Zm2.png

http://i.hizliresim.com/Yb5Zm2.png
Ara
rezerve
Ara
rezerve
Ara

Hızlı Menü:

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping