Klima Tavsiyesi
(05-20-201609:23 PM)warrior33 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Slm aleyküm üstadım  Gree lomo hakkında düşüncelerinizi alabilirmiyim  saygılarımla

A.S warrior arkadaşım. yanaşmayın gree üretimi klimalara.
Arkadaşlar kuralları okumadan foruma mesaj atmayınız.
Ara
Öncelikle iyi geceler diliyorum. White Night arkadaşım benim imzamda sadece hesaptan değil,  insan olmaktan da bahseder. Yol onun hava debisi riskli yok bunun dış ünitesi sesli yok bunu  iç ünitesi sesli, yok şunlar naylon klima, tok bunlar fason klima yok efendim bu şu vs. Okudukça kafa karışıyor.  insanın fevri dönüyor bütçemiz uygun olsa kötünün iyisini alacağız diye hesap kitap yapmayız. Gider me den kriginami serisinden alırız kafa yormayın sizlerinde rahatsız etmeyiz. Ben devamlı araştırmadan veya sözlerine itibar ettiğim insanlara devamlı soru sormaktan haz almıyorum.  Ben şahsım adına konuşuyorum bana para havadan gelipde tavada yemiyorum. Siz beni sineğin kanadından yağ çıkarmakla suçlayıcı ifadelerini var.  Benim imzamda ki hesap var ancak benim yaptığım hesapta insanların çoluk çocuğunun rızkına zarar verecek veya namusunu 2 paralık edecek ve vicdanımı rahatsız edecek bir şey yok.  Ben kirada oturan 3 çocuk okutan biriyim birisi üniversite okuyor çocuk demeyelim de kardeşim. İster istemez hesap yapacam.  Sizin adını anmak istemediğim kişinin sitesinde bir yorumunuzda diyorsunuz ki,  tam olarak aktaramıyorum.  Özünü kendimce anlatmaya çalıştım Alimin Alimlerle oturması ışığını söndürür cahillerle oturup bilgilendirmesi ışığını parlatır gibisine ifadenin var.  İyi ya işte biz klima anlamıyoruz, cahiliz aklımız ermiyor bu işe. Yani insanları tanımadan suçlayan kadar yardımcı olsanız kötümü olur. Işığımız parlar. Saygılarımla
Vicdanlı ve dürüst olmak olmak hesaplı olmaktan iyidir. Hesap insanı makam sahibi yaparda vicdanlı ve dürüst olmak insanı insan yapar.  "Nietzsche"
Dürüstlük kazanılması zor, Ancak kaybedilmesi kolay bir erdemdir!
Ara
(05-20-201609:31 PM)9köy Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(05-20-201609:23 PM)warrior33 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Slm aleyküm üstadım  Gree lomo hakkında düşüncelerinizi alabilirmiyim  saygılarımla

Üstadım bütçe denen bir şey kalmadı 1800 tl sınırındaki. Bu derdine yandığımın yerinde naylon klima 2,bin liradan başlıyor. Birde gree nin ürettiği bütün ürünlerin hepsimi h5 uyarısı veriyor üstadım. Sorduğum cihazı inceledim iç dış ünitede rahatsız edici bir ses göremedim iç ünite plastiği iyi. Panasonic kit UE12RKE  veya mission dan iç ünite plastiği daha kaliteli Uğur USmart lara baktım. Wissman baktım sorunca herkes aman yaklaşma sorunlu diyor. Kafayı yeme noktası na geldim artık. 1900 tl ye 12000 btü yü bırakacaklar gree lomo yu bıktım artık ne olacaksa olsun artık yarın bitirecek bu işi alıp taktıracam yeter artık bıktım usandım üstadım ya. Saygılarımla selamlıyorum
Vicdanlı ve dürüst olmak olmak hesaplı olmaktan iyidir. Hesap insanı makam sahibi yaparda vicdanlı ve dürüst olmak insanı insan yapar.  "Nietzsche"
Ara
(05-20-201609:59 PM)warrior33 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Öncelikle iyi geceler diliyorum. White Night arkadaşım benim imzamda sadece hesaptan değil,  insan olmaktan da bahseder. Yol onun hava debisi riskli yok bunun dış ünitesi sesli yok bunu  iç ünitesi sesli, yok şunlar naylon klima, tok bunlar fason klima yok efendim bu şu vs. Okudukça kafa karışıyor.  insanın fevri dönüyor bütçemiz uygun olsa kötünün iyisini alacağız diye hesap kitap yapmayız. Gider me den kriginami serisinden alırız kafa yormayın sizlerinde rahatsız etmeyiz. Ben devamlı araştırmadan veya sözlerine itibar ettiğim insanlara devamlı soru sormaktan haz almıyorum.  Ben şahsım adına konuşuyorum bana para havadan gelipde tavada yemiyorum. Siz beni sineğin kanadından yağ çıkarmakla suçlayıcı ifadelerini var.  Benim imzamda ki hesap var ancak benim yaptığım hesapta insanların çoluk çocuğunun rızkına zarar verecek veya namusunu 2 paralık edecek ve vicdanımı rahatsız edecek bir şey yok.  Ben kirada oturan 3 çocuk okutan biriyim birisi üniversite okuyor çocuk demeyelim de kardeşim. İster istemez hesap yapacam.  Sizin adını anmak istemediğim kişinin sitesinde bir yorumunuzda diyorsunuz ki,  tam olarak aktaramıyorum.  Özünü kendimce anlatmaya çalıştım Alimin Alimlerle oturması ışığını söndürür cahillerle oturup bilgilendirmesi ışığını parlatır gibisine ifadenin var.  İyi ya işte biz klima anlamıyoruz, cahiliz aklımız ermiyor bu işe. Yani insanları tanımadan suçlayan kadar yardımcı olsanız kötümü olur. Işığımız parlar. Saygılarımla

Su an sehir disindayim. Hasta ziyareti icin memlekete geldim ve telefondayim. O yuzden uzun uzun yazamam. Ki artik uzun uzadiya yazip cizmekten de usandim. Zira ya anlasilmiyor, ya da yanlis anlasiliyor. Yalniz sunu diyeyim. Siz memnun olun diye kotu mala iyi mi diyelim. Tamam butce meselesi. Fakat butceden bagimsiz seyler de var. Birseyin iyi veya kotu olmasi ayri, fiyatinin uygun veya yaramaz olmasi ayri. Nitekim sordunuz diye serzeniste bulunmadim. Donup dolasip surekli ayni iki markanin ayni iki modelini her forumda ve bsslikta sorup, herkesin ayni cevabi verdigi bir sualinizde ben de diger cevap verenlerle ayni cevabi verdim. Ve bunu soyledim yazdiklarimin ozunde. Alacaginiz cevaptan memnun olmayacaksaniz soru sormayin diye bir dusunurun sozu var. Zira siz memnun olmadiniz diye biz yanlisa dogru diyemeyiz. Siz butceniz mertebesinde secimleri dile getirdiniz diyelim. Biz de bunlar icinde aslinda olmamasi gerekene olur dedik ve siz aldiniz. Memnun kalmadiginiz yerde bizim mi basimiz yanacak diye endise ederiz elbette. Ki bu benim degilse de bu tur yerlerde tavsiyelerde bulunan cogu tanidigimin basina geldigi icin ben ders aldim kendimce. Bana gore tecrube sadece yasayarak kazanilmiyor. Eger oyle olsaydi ders almsk gibi bir durumun olmamasi gerekirdi. Sizden ricam ayni konuyi artik uzatmayin. En son dh forumda ozelden de aslinda neden oyle yazdigi yazfim. Hala orda duruyor acip tekrar okuyabilirsiniz. Hakkinizda kotuyu istedigime dair birsey dusunuyorsaniz ben burdan ozel mesajlarimi "bir baslik altinda herkese acik olmak kaydiyla sizinkilerle birlikte" bir baslik acip herkesin konu hakkinda dusunce ve fikirlerine serbestce yayinlamaniza izin veriyorum. Buyrunuz top sizde.
   Hayirli aksamlar herkese.
Ara
benim diyeceğim bir şey yoktur artık ben kimseyi suçlamadım, sadece şahsıma yöneltilen ithamlara cvb verdim. Hepsi uzatacak da bir şeyim yok artık. Allah herkesin gönlüne göre versin yolun açık olsun iyi geceler diliyorum hrr
Ara
(05-20-201610:09 PM)warrior33 Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(05-20-201609:31 PM)9köy Nickli Kullanıcıdan Alıntı:

Üstadım bütçe denen bir şey kalmadı 1800 tl sınırındaki. Bu derdine yandığımın yerinde naylon klima 2,bin liradan başlıyor. Birde gree nin ürettiği bütün ürünlerin hepsimi h5 uyarısı veriyor üstadım. Sorduğum cihazı inceledim iç dış ünitede rahatsız edici bir ses göremedim iç ünite plastiği iyi. Panasonic kit UE12RKE  veya mission dan iç ünite plastiği daha kaliteli Uğur USmart lara baktım. Wissman baktım sorunca herkes aman yaklaşma sorunlu diyor. Kafayı yeme noktası na geldim artık. 1900 tl ye 12000 btü yü bırakacaklar gree lomo yu bıktım artık ne olacaksa olsun artık yarın bitirecek bu işi alıp taktıracam yeter artık bıktım usandım üstadım ya. Saygılarımla selamlıyorum

@warrior33 hocam

haklısınız ne diyeceğimi bilmiyorum bu bütçe işlerine ama birde oayın gerçekleri var. bakın bilgisayarımı zor kurtardım gene 2 gündür kağnı gibiydi bir çokta sayfa açıktı sabah açtıktan sonra kapatmadım hiç. artık dona dona bir kaldı reset attım çaresiz. açtıktan sonra mavi ekran 3 kez daha reset atmak zorunda kaldın sonra 4.demi açıldı bilmiyırum chdisk e girdi bekle babam bekle. yani anlayacağınız bizde idare ediyıoruz. eş dost bilgisayarcı arkadşalr hiç masraf aypam diyor yazık olur. bende mecbur daha iyi bişe için ayarlamay çalısyorum kendimi zira ben teleden felan hiç yazamıyorum. normal klavyem bile berbat.

hocam Vallahi bişe diyemiyıorum sonuçta siz bu klimayı kışında kullanıcaksınız H5 leri bırakın bu cihazlarda birde duramama sorunu var o dahada beter.

bazı cahillere dua ettiriyor neymiş çok iyi ıstıyormuşta kapıyı açıyorlarmış. cihaz duramıyor artık ay sonu faturası ne olru bilinmez. cihazın bu huyunu kullananlar var. yien gre üretimi york klimasını iade eden bir akadaş iade ettikten sorna faturası  50-60 tl düştü.

bu arkadaş iade ederkende oldukça zarar etti bakın verisiniz 1800 tl sonrasında kurtulmazsanız ne olacak bunlarıda düşünmek lazım. kurtulmakta şans işi bir taraftan.

bence siz mission klimanzı taktırın araştırmaktan vazgeçin warrior arkadaşada kızmayın kötü biris değil emin olabilrsiniz bendende iyidir.

eğer kızacaksanzı banada kızabilirsiniz. aynı doğrultuda yazıyorum çünkü. Smile

burda okuduklarımca daha ilerisini bilmem merakta etmem girmemde konunuza ama emin olun kötü biris değil arkadaşımız. bakın dün dhde benide öven bir yazınızı gördüm teşekkür ederim başkası olsa o yazıyı alır hemen basar forumuna yellendirirde yellendirir ben ona bile gerek durmadım malum kişinin ayarına düşmemk için. duymadım. anlatabiliyorsam. ama teşekkürümü ediyorum Smile

siz beni dinleyin bir kaç kuruş daha sıkın kendinizi çıkar o klimanın parası hocam zor agelince neler çıkmıyorki sonuçta g,dn 4000 tllik klim alaın demiyrum size. midea missionunuzdan vaz geçmeyin.

bakın airfel bile greeden klima getirtmiyor boşuna değill budurum. boş verin hava debisini -20 ye kadar ısıtma vermişler boş değil o klima ve bir mesaj üstte arkadaşada yazdım sessiliği felan harika dedi bir klimacı arkadaşım.

bende isterim size alın 1800 tl ye ama koca airfelin ağzı yandıysa gree üretimi klimalardan birde bu lomo dahada aşağı serisi artık gerisini siz düşünün. ha şuda olur belki alır memnunda kalırsınız.. ama şuan için yorumları iyi olmayan ger ürnlerine iyi deme işinei ben yapamam. artık bir tür ksımetmi denir kumarmı denir günah girmeyeyim alırsanız size kalmış artık. Smile
Ara
Tüm islam aleminin Berat kandili mübarek olsun.

2 gündür Birola yazamadım bugünde yazmayayım.
Ara
Merhaba,

Foruma yeni katıldım , burdaki yorumlardan faydalanmak için okuyorum,katkısı olanlara  teşekkürler. Amacım SF35 almaktı ama fiyat nedeni ile pek imkanlı gözükmüyor. ME ve Airfele keşif yaptırdım, ME verdikleri fiyat yüksek geldi ve düşmüyorlar (SF35 için 3750 tl) , Airfel gelen servis bana tam bilgili gbi gelmedi, servis nedeni ile Airfelden vazgeçtim, sorduğum en bilindik cihazının boyutunu bile bilemedi elinde kataloğu yok vs. vs... 

ME servisi olan bir firmadan Midea Mission 12.000 btu almayı düşünüyorum fiyat 2400 TL. Midea da bakır boru olayı nasıldır ?  hazır set olarak mı geliyor ? yoksa Kangaldan mı çıkarıyorlar ?  Set olarak gelince ince olma durumu  varmış galiba.  Konu hakkında bilgisi uyarısı olanlar paylaşırsa sevinirim , burdan alacağım bilgiye göre klimayı satınalmadan önce firma ile görüşüp doğrusu iyisi neyse onun yapılmasını isterim.
Ara
(05-24-201608:06 AM)osman Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Merhaba,

Foruma yeni katıldım , burdaki yorumlardan faydalanmak için okuyorum,katkısı olanlara  teşekkürler. Amacım SF35 almaktı ama fiyat nedeni ile pek imkanlı gözükmüyor. ME ve Airfele keşif yaptırdım, ME verdikleri fiyat yüksek geldi ve düşmüyorlar (SF35 için 3750 tl) , Airfel gelen servis bana tam bilgili gbi gelmedi, servis nedeni ile Airfelden vazgeçtim, sorduğum en bilindik cihazının boyutunu bile bilemedi elinde kataloğu yok vs. vs... 

ME servisi olan bir firmadan Midea Mission 12.000 btu almayı düşünüyorum fiyat 2400 TL. Midea da bakır boru olayı nasıldır ?  hazır set olarak mı geliyor ? yoksa Kangaldan mı çıkarıyorlar ?  Set olarak gelince ince olma durumu  varmış galiba.  Konu hakkında bilgisi uyarısı olanlar paylaşırsa sevinirim , burdan alacağım bilgiye göre klimayı satınalmadan önce firma ile görüşüp doğrusu iyisi neyse onun yapılmasını isterim.

Önceliğiniz soğutmamı,ısıtmamı hocam ?
Eğer sadece soğutma amaçlı almak istiyorsanız çok pahalı klima almaya gerek yok..
Size tavsiyem aşağıdaki Panasonic klimayı almanız yönünde..
Bu klima Midea Mission'dan daha güçlüdür.

http://www.hepsiburada.com/panasonic-kit-ue12-rke-12000-btu-inverter-klima-p-EVKLMRKP02012001

Hem soğutma hem ısıtmada hava akış hızı daha iyidir Mission'a göre.
Ara
(05-24-201609:09 AM)Serhat6363 Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(05-24-201608:06 AM)osman Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Merhaba,

Önceliğiniz soğutmamı,ısıtmamı hocam ?
Eğer sadece soğutma amaçlı almak istiyorsanız çok pahalı klima almaya gerek yok..
Size tavsiyem aşağıdaki Panasonic klimayı almanız yönünde..
Bu klima Midea Mission'dan daha güçlüdür.

http://www.hepsiburada.com/panasonic-kit-ue12-rke-12000-btu-inverter-klima-p-EVKLMRKP02012001

Hem soğutma hem ısıtmada hava akış hızı daha iyidir Mission'a göre.

Önceliğim soğutma. Ramazan ayında ve yazın sıcak havalarda  7/24 açık tutmak.  (istanbuldayım evin konumundan dolayı biraz fazla güneş alıyor) .
Ara

Hızlı Menü:

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping