(05-20-201610:09 PM)warrior33 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: (05-20-201609:31 PM)9köy Nickli Kullanıcıdan Alıntı: (05-20-201609:23 PM)warrior33 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Slm aleyküm üstadım Gree lomo hakkında düşüncelerinizi alabilirmiyim saygılarımla
A.S warrior arkadaşım. yanaşmayın gree üretimi klimalara.
Üstadım bütçe denen bir şey kalmadı 1800 tl sınırındaki. Bu derdine yandığımın yerinde naylon klima 2,bin liradan başlıyor. Birde gree nin ürettiği bütün ürünlerin hepsimi h5 uyarısı veriyor üstadım. Sorduğum cihazı inceledim iç dış ünitede rahatsız edici bir ses göremedim iç ünite plastiği iyi. Panasonic kit UE12RKE veya mission dan iç ünite plastiği daha kaliteli Uğur USmart lara baktım. Wissman baktım sorunca herkes aman yaklaşma sorunlu diyor. Kafayı yeme noktası na geldim artık. 1900 tl ye 12000 btü yü bırakacaklar gree lomo yu bıktım artık ne olacaksa olsun artık yarın bitirecek bu işi alıp taktıracam yeter artık bıktım usandım üstadım ya. Saygılarımla selamlıyorum
@warrior33 hocam
haklısınız ne diyeceğimi bilmiyorum bu bütçe işlerine ama birde oayın gerçekleri var. bakın bilgisayarımı zor kurtardım gene 2 gündür kağnı gibiydi bir çokta sayfa açıktı sabah açtıktan sonra kapatmadım hiç. artık dona dona bir kaldı reset attım çaresiz. açtıktan sonra mavi ekran 3 kez daha reset atmak zorunda kaldın sonra 4.demi açıldı bilmiyırum chdisk e girdi bekle babam bekle. yani anlayacağınız bizde idare ediyıoruz. eş dost bilgisayarcı arkadşalr hiç masraf aypam diyor yazık olur. bende mecbur daha iyi bişe için ayarlamay çalısyorum kendimi zira ben teleden felan hiç yazamıyorum. normal klavyem bile berbat.
hocam Vallahi bişe diyemiyıorum sonuçta siz bu klimayı kışında kullanıcaksınız H5 leri bırakın bu cihazlarda birde duramama sorunu var o dahada beter.
bazı cahillere dua ettiriyor neymiş çok iyi ıstıyormuşta kapıyı açıyorlarmış. cihaz duramıyor artık ay sonu faturası ne olru bilinmez. cihazın bu huyunu kullananlar var. yien gre üretimi york klimasını iade eden bir akadaş iade ettikten sorna faturası 50-60 tl düştü.
bu arkadaş iade ederkende oldukça zarar etti bakın verisiniz 1800 tl sonrasında kurtulmazsanız ne olacak bunlarıda düşünmek lazım. kurtulmakta şans işi bir taraftan.
bence siz mission klimanzı taktırın araştırmaktan vazgeçin warrior arkadaşada kızmayın kötü biris değil emin olabilrsiniz bendende iyidir.
eğer kızacaksanzı banada kızabilirsiniz. aynı doğrultuda yazıyorum çünkü.
burda okuduklarımca daha ilerisini bilmem merakta etmem girmemde konunuza ama emin olun kötü biris değil arkadaşımız. bakın dün dhde benide öven bir yazınızı gördüm teşekkür ederim başkası olsa o yazıyı alır hemen basar forumuna yellendirirde yellendirir ben ona bile gerek durmadım malum kişinin ayarına düşmemk için. duymadım. anlatabiliyorsam. ama teşekkürümü ediyorum
siz beni dinleyin bir kaç kuruş daha sıkın kendinizi çıkar o klimanın parası hocam zor agelince neler çıkmıyorki sonuçta g,dn 4000 tllik klim alaın demiyrum size. midea missionunuzdan vaz geçmeyin.
bakın airfel bile greeden klima getirtmiyor boşuna değill budurum. boş verin hava debisini -20 ye kadar ısıtma vermişler boş değil o klima ve bir mesaj üstte arkadaşada yazdım sessiliği felan harika dedi bir klimacı arkadaşım.
bende isterim size alın 1800 tl ye ama koca airfelin ağzı yandıysa gree üretimi klimalardan birde bu lomo dahada aşağı serisi artık gerisini siz düşünün. ha şuda olur belki alır memnunda kalırsınız.. ama şuan için yorumları iyi olmayan ger ürnlerine iyi deme işinei ben yapamam. artık bir tür ksımetmi denir kumarmı denir günah girmeyeyim alırsanız size kalmış artık.